• Na het verlies thuis tegen Hollandia spelen we komende zondag uit, maar toch dichtbij! Tegenstander is de oude club van onze Zakaria Amrani, Leonidas uit Rotterdam ( hieronder op de foto als tegenstander van Riemer Bovet) .  De wedstrijden tegen Leonidas zijn eigenlijk altijd onvoorspelbaar. De trainers hebben komend weekend weer de beschikking over Remco Overdevest , maar zullen een oplossing moeten zoeken voor de schorsing van Edon Fetahi. De opgelopen schorsingen zijn eigenlijk overdreven, maar we gaan er van uit dat de komende weken het strikt toepassen van regels ook eens in ons voordeel zal uitpakken. We hopen dat , gezien de kleine afstand, er voldoende Leidschendammers richting Rotterdam zullen trekken om de ploeg van Maurizio en Jan te steunen. Volgende week vervolgen we met de thuiswedstrijd tegen VOC, ook uit Rotterdam!

    Maurizio Ceccucci over Leonidas: Ik baal ervan dat we nog geen enkel moment hebben kunnen spelen zoals we dat voor ogen hebben. Zondag is gelukkig Lovette er weer bij op de bank, maar missen we Edon weer door een onzinnige rode kaart. Ik hoop dat we zondag de punten mee kunnen nemen en aan gaan sluiten in de middenmoot. Daarna gaan we naar ons ideale team toe werken!

    RKAVV 2 speelt zondag de beslissende wedstrijd in de bekerpoule uit tegen Stompwijk’92 1. Daar hebben de mannen van Patrick nog wat recht tegen te zetten! Aanvang 14.00 uur.

    Adres Leonidas: Erasmuspad 9, 3052 KP Rotterdam

rfwbs-sliderfwbs-slide