• Reeks
  Na de verste reis en mooie overwinning van afgelopen zondag in Groningen tegen Be Quick, spelen we nu op fiets afstand (bijna!)tegen Alphense Boys. En weer een belangrijke want ook Alphense Boys heeft 15 punten uit 9 wedstrijden. De komende weken is de uitdaging in het kielzog van de top te blijven. Dat zal met het programma van de komende weken een behoorlijke opgave zijn. We zijn daar in Groningen in ieder geval goed mee begonnen. Deze week sluit ook verdediger Tristan Croes ( foto ) weer aan in de groep en heeft Maurizio Ceccucci weer meer dan genoeg keuze. Belangrijk is om in deze fase een goede reeks neer te zetten, maar dat zal Alphense Boys ongetwijfeld ook in gedachten hebben. We gaan ervan uit dat er nu wel meer dan genoeg Leidschendammers zijn om de ploeg, die de laatste 4 wedstrijden geen doelpunt tegen kreeg, te steunen!

  Maurizio over de wedstrijd tegen Alphense Boys: Ik was afgelopen zondag tegen Be Quick echt trots op de uitvoering. Bijna 90 minuten lang is er vooruit gespeeld en gelukkig werd dat in de 83e minuut beloond. Komende zondag treffen we weer een van de betere ploegen uit de afdeling. Als we weer het zelfde kunnen brengen als in Groningen heb ik er heel veel vertrouwen in!
  Programma

  Komende zaterdag speelt onder 23 om 17.00 uur thuis tegen UNA. Het wordt weer tijd punten te pakken dus dan moet dan maar tegen deze hoger geplaatste ploeg uit Brabant gebeuren. Zondag speelt RKAVV 2 om 11 uur thuis voor de beker tegen SJC 2. Volgende week vervolgen we met de derby tegen HBS. Een dezer dagen zal blijken of deze op zaterdag of zondag gespeeld wordt.
   
  RKAVV - HBS
  De wedstrijd RKAVV - HBS is verplaatst van zondag 21 november naar zaterdag 20 november om 18:00u.

  Alphense Boys
  Sportpark De Bijlen
  Sportlaan 2
  2406LD Alphen aan den Rijn

rfwbs-sliderfwbs-slide