• Scoren, maar ook verdedigen!
    Komende zondag gaat het 1e weer eens een dag op pad. Tegenstander is koploper Hoogeveen en na de doelpunten festijnen van de laatste 2 keer ligt het voor de hand met veel zelfvertrouwen daar heen te gaan. Realiteit is echter dat we een sterke tegenstander treffen en dat wij kritisch moeten zijn op de manier dat we de doelpunten tegen hebben gekregen. Dat was te makkelijk en moet simpelweg beter. We zijn echter blij de afgelopen weken ons eigen publiek weer eens vermaakt te hebben, en we hopen dan ook dat ze de volgende week weer komen kijken tegen SDO! Zondag zal de ploeg van Maurizio en Jan aan de bak moeten daar in Hoogeveen. We hebben ondertussen al veel van ze gezin en de staf zal daar een passend plan voor opstellen! Robin Steffens is ondertussen al weer volledig aangehaakt, en ook Edon Fetahi en Jedsel Markes komen er weer aan. De trainers gaan lastige keuzes moeten maken! De trainer van Hoogeveen heet overigens Nico Haak, ….vul het zelf maar in….

    Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Hoogeveen: We wilden nu eens een serie neer gaan zetten en daar hebben we een start mee gemaakt. Als we het zondag heel goed doen kunnen we stiekem aanhaken, en met die gedachte gaan we daar ook heen. Dat het zwaar zal worden weten ze al. In de videoanalyse van MSC (Hoogeveen was daar de tegenstander) zagen we al dat het goed in elkaar steekt. Als wij het achterin op orde krijgen hebben we een kans, want wij creëren altijd mogelijkheden!

    Mocht u niet de verre reis willen gaan maken richting Hoogeveen dan is Pijnacker een goed alternatief. Om 11.30 speelt RKAVV 2 daar tegen Oliveo 2. Om 10.45 uur speelt het 3e in Den Haag tegen HBS 3. Ook zij doen het goed in de reserve 1e klasse! Zondag 10 november vervolgen we met een thuiswedstrijd tegen SDO uit Bussum.

rfwbs-sliderfwbs-slide