• Eindelijk weer!!!
  Na meer dan 6 (!!) maanden is het dan eindelijk weer zo ver. RKAVV 1 begint aan de competitie van een nieuw seizoen in de hoofdklasse. Toen werd na de thuiswedstrijd tegen Hoogeveen op 8 maart de competitie abrupt afgesloten door corona. Een lastige en hele bijzondere periode brak aan.
  Toch gingen bepaalde zaken gewoon door. Spelers en trainers vertrokken op weg naar een nieuwe uitdaging. Ook moesten de opengevallen plaatsen op een goede manier worden ingevuld. Dat was zeker niet gemakkelijk mede omdat er geen wedstrijden meer waren om spelers te kunnen bekijken.
  Toch lukte het weer om een hoofdklassewaardig elftal bij elkaar te krijgen.
  Van links naar rechts, foto onder, komen ons versterken: Asim Metin (ASWH), Ayoub Boukhari (Jong Sparta), Esin Gula (Scheveningen), Etienne Muishout (Excelsior Maassluis). Justin Lopes (Houtwijk) en Yanni Bouras (Leonidas). Daarnaast kwamen acht jeugdspelers over naar het nieuwe onder 23 elftal, dat afgelopen weekend opende met een 1-1 gelijk spel in Uden tegen Udi’19. Ook zij gaan een zware competitie tegemoet. Het elftal onder 23 speelt zaterdag 12 september thuis om 16.00 uur de derby tegen Forum Sport. Gelukkig mogen we weer aan de bak!
  Spijtig is het dat Jeremy van Lochem op de training zijn kruisband scheurde en hij dit seizoen niet in actie gaat komen. Wij wensen Jeremy sterkte toe met zijn herstel!

  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Velsen: Na zo’n lange periode zijn we weer toe aan echte wedstrijden. Ik heb afgelopen week op de training een super gretige ploeg gezien die niet kan wachten om te beginnen. Als dat tegen Velsen ook zo gaat heb ik er alle vertrouwen in! Fijn om iedereen weer te zien zondag!

  Velsen
  Een weekje later dan de andere ploegen beginnen we dus zondag tegen Velsen aan de competitie. Velsen, de ploeg van trainer Jan Nederburgh, speelde afgelopen zondag tegen Hoogeveen en verloor met 0-1. Afgelopen seizoen troffen we Velsen alleen thuis in de laatste wedstrijd voor de winterstop en toen wonnen we moeizaam met 2-1. De stugge ploeg van toen staat er nu ook weer. We zullen aan de bak moeten om aan de 3 punten in Leidschendam te houden. Hopelijk kunnen we doorgaan met het aantrekkelijke en aanvallende spelletje van vorig seizoen. Hopelijk bent u erbij om daar getuige van te zijn. Laten we er een prachtige dag van maken en genieten van het voorspelde mooie weer. Het enige wat u langs de kant moet doen is genieten van de wedstrijd en een beetje afstand houden.

  7x7 voetbal
  Zondag starten we weer me het 7x7 voetbal van 11:00 tot 12:30u

  Loterij
  Ook zondag is er weer een programmaboekje met loterij en de gebruikelijke vette prijzen.

  Raad de Minuut
  Er zijn nog enkele minuten over. Meedoen? Dat kan, opgeven bij Patrick.

  Tot zondag (en zaterdag!)

rfwbs-sliderfwbs-slide