• Na het verlies tegen Nuenen in een zeer aantrekkelijke 2e helft, speelt RKAVV komende zondag al om 13.00 uur in Rotterdam tegen Leonidas. Leonidas is voor ons zeker geen onbekende. Tegen de technisch altijd zeer vaardige ploeg valt goed te voetballen en komen we altijd aan kansen toe. Vorig jaar moesten we daar echter wel het onderspit delven. Daar is nu geen ruimte voor! Heel simpel : na 3 nederlagen op rij wordt het gewoon tijd voor een resultaat!
    Maurizio Ceccucci over Leonidas: Na de slechte maand september had ik deze week voor het eerst iedereen op het veld. Dat was vanaf de voorbereiding nog niet gebeurd. Er volgt na de 3 nederlagen ook nog eens een zware reeks. Met een complete groep zie ik dat echter met veel vertrouwen tegemoet. Het is tijd voor de kentering!
    Zoals gezegd is vanaf nu iedereen weer beschikbaar. Dat betekent dat er keuzes gemaakt kunnen worden en dat komt de strijdlust alleen maar ten goede. Hopelijk beginnen de mannen nu eens zoals ze tegen Nuenen eindigden. Met veel passie en strijd komen de kwalitatief goede spelers van Maurizio en Jan vanzelf naar boven. De groep hoopt op veel supporters die het korte reisje naar Rotterdam-Noord gaan maken! Komende zondag speelt RKAVV 2 om 10.30 uur uit tegen DOSR in Roelofarendsveen. Kunnen zij hun ongeslagen status vasthouden? Volgende week vervolgen we met een thuiswedstrijd tegen Unitas uit Gorinchem. Eerst de strijd in Rotterdam maar eens in ons voordeel beslissen!

    Adres: Erasmuspad 9, 3052 KP Rotterdam
    27,4 km - 29 minuten met de auto.

rfwbs-sliderfwbs-slide