• Na de toch onterechte nederlaag tegen JOS Watergraafsmeer speelt RKAVV 1 twee keer achter elkaar thuis. Om te beginnen de zeer belangrijke wedstrijd  tegen Emmen. Emmen staat 1 punt boven ons en het wordt tijd om het slechte begin van de competitie af te sluiten. Afgelopen zaterdagavond heeft de ploeg ondervonden dat door hard werken de echt aanwezige kwaliteiten boven komen drijven. Dat moet nu echt worden doorgetrokken. Dan moet er gewoon een goed resultaat uit gaan komen. Zakaria Amrani is deze week afwezig vanwege Champions League verplichtingen in de zaal. Robin Steffens is daarentegen weer volledig hersteld, Edon Fetahi moet nog heel even geduld hebben. Sam Oudega is pupil van de week en we hopen dat hij een geweldige middag gaat beleven! Hopelijk brengt hij het geluk dat we even nodig hebben nu!

  Maurizio Ceccucci over Emmen: Ik hoef niks meer te zeggen begreep ik van de week van de groep, ze weten na zaterdag hoe het moet.  Ik ga er dan ook vanuit dat ze Emmen beetpakken en niet meer loslaten vanaf minuut 1. Het heeft nu lang genoeg geduurd.

  7x7 recreantenvoetbal
  Veld 10 van 11:00u tot 12:30u. Kleedkamer 20.

  Loterij
  We hebben veel prijzen in de loterij. De hoofdprijs is een doos wijn, Chateau La Fleur Baudron Superieur 2015, ter waarde van 70 euro, Jumbo Foodmarkt kadobon en vele andere prijzen.

  Carwash
  De JO15-1 gaat op de parkeerplaats uw autoruiten en velgen wassen, tenminste, als u er een paar euro voor over heeft. Dit team is collectief aan het sparen voor trainingspakken!

  • Autowassen 7,50 euro
  • Ruitenwassen 2 euro
  • Velgen reinigen 3 euro
  • Ruiten en velgen 4,50 euro
rfwbs-sliderfwbs-slide