• Weer oppakken! 
    Na de teleurstellende derby van afgelopen zondag tegen HBS is het zaak het niveau weer op te pakken van de weken ervoor. Tegenstander Quick’20 uit Oldenzaal had een betere zondag en won met 5-2 thuis van hekkensluiter VOC. Het lijkt behoorlijk gelijkwaardig te gaan worden daar beide ploegen 14 punten hebben na 11 wedstrijden. RKAVV behaalt dit seizoen, in tegenstelling tot vorige jaren, het merendeel van de punten thuis. Laten we daar zondag maar mee verder gaan dan! Maurizio en Jan hebben de beschikking over een meer dan volwaardige selectie dus er zijn meer dan genoeg keuzes te maken om de 3 punten binnen te houden. Pupil van de week is (Zie foto onder) Alex Timmermans uit de JO9-1. Alex is keeper of rechtsachter en heeft Petter als zijn favoriete speler……. Wellicht mag hij zondag naast hem zitten dan! (Vergeet het zakje snoep niet Petter!) We wensen Alex heel veel plezier!

    Maurizio Ceccucci over Quick’20 : Ik baal ervan dat we precies in de wedstrijd tegen HBS niet hetzelfde konden brengen als de weken ervoor. Dat hebben we nu afgesloten en we moeten de goede draad weer oppakken zondag thuis tegen Quick’20. Gezien het doelsaldo van Quick’20 en ons kan het wel eens een doelpuntrijke middag gaan worden. Wij hopen dat de RKAVV-Supporters ook nu weer ons cluppie komen ondersteunen. We waren in ieder geval blij verrast over de opkomst en betrokkenheid van de Leidschendammers bij HBS!

    Komende zondag speelt het 2e thuis tegen SJC 2 om 11.30 uur. Na de mooie overwinning uit tegen HBS 2 zou een succesvol vervolg lekker zijn! RKAVV 3 speelt om 12.00 uur thuis tegen DOSR 2, de nummer 2 uit de competitie. Daarnaast zullen DJ Jan en Jelle met zijn loterij (Hoofdprijs is Google Home, zie foto hieronder) ervoor zorgen dat het weer een mooie RKAVV zondag wordt! We hopen dat u er bent en de punten netjes in Leidschendam zullen blijven! Volgende week vervolgen we met een uitwedstrijd tegen SJC.

    Ingang RKAVV
    Zondag, zo is de verwachting, kunnen we weer gebruik maken van de RKAVV-entree.

rfwbs-sliderfwbs-slide