• Lekker dagje RKAVV!!
  Na de verre maar wel aantrekkelijke uitwedstrijd tegen Hoogeveen spelen we komende zondag allemaal lekker thuis! In Hoogeveen werd op het laatste moment een terecht punt uit het vuur gesleept. Nu moeten we de goede lijn van de laatste weken thuis tegen SDO proberen door te trekken.

  SDO is geen onbekende tegenstander en is altijd lastig te bespelen. Op de ranglijst heeft de ploeg uit Bussum twee punten meer dan onze mannen en is dus een mooi mikpunt! Maurizio en Jan hebben met Jedsel Markes en Edon Fetahi 2 spelers die op de weg terug zijn van een blessure. Afgelopen weken echter bleek, gezien de bezetting op de bank, dat we goed in de kwaliteit zitten. De trainers moeten keuzes maken en dat is te merken op de trainingen! Komende zondag is Niki Vermeer uit de JO9-1 pupil van de week. Wij hopen dat hij een geweldige dag heeft!

  Maurizio Ceccucci over SDO: Ik hoor de laatste weken meer optimisime om me heen. Dat is leuk, maar aan ons de taak ervoor te zorgen dat de scherpte blijft. Ik ben blij dat we de laatste thuiswedstrijden ons publiek hebben kunnen verwennen, dat is wel eens anders geweest. Daar moeten we mee door gaan ! Ik hoop dat we zondag wat meer mensen zien daardoor!!

  Komende zondag speelt RKAVV 2 om 11.30 uur thuis tegen TOGB 2. De ploeg van Patrick heeft wat recht te zetten na de onnodige nederlaag vorige week tegen Oliveo. De verrassing van dit seizoen is RKAVV 3! De talenten van weleer staan na de promotie van afgelopen seizoen op een gedeelde 1e plaats in de reserve 1e klasse! Komende zondag spelen ze om 12.00 uur thuis tegen Hillegom 3, we zijn benieuwd! Daarnaast is ook weer het bekende 7 tegen 7 onder leiding van Robin Verhage! Verder uiteraard de muziek van DJ Jan en de loterij van Jelle maken het geheel weer compleet!

  Komende zondag zullen er bij de ingang wat mooie aankondigingen zichtbaar zijn op een originele manier! Mogelijk gemaakt door J. Kuijper Schilders en onderhoudsbedrijf! Ook stelt hij voor onze veiling op vrijdag 13 december β€œhet verven / saucen van een slaapkamer β€œ beschikbaar. Top Jorden! Via de volgende link kunt u zich inschrijven voor de veiling : https://www.rkavv-evenementen.nl/inschrijven-veiling-2019/  Het belooft een geweldige avond te worden!

  7x7 Recreantenvoetbal
  a.s. zondag is er weer recreantenvoetbal op veldje 10.

  Maar eerst zondag de punten in Leidschendam houden!

  Volgende week spelen we weer allebei thuis, maar nu voor de beker, en wel op zaterdag en zondag:
  Zaterdag 16 november aanvang 17.00 uur ( Afgelast, Barendrecht heeft zich teruggetrokken) : RKAVV 1 – Barendrecht 2
  Zondag 17 november aanvang 11.30 uur : RKAVV 2 – HVV 1

rfwbs-sliderfwbs-slide