• Goed afsluiten!

   

  Na de eerste uitoverwinning sluiten we 2019 af met een thuiswedstrijd tegen Velsen. Een voor ons onbekende ploeg die wel een keer door onze trainer bekeken is. Opvallend bij Velsen was van de week de aanstelling van Ted Verdonkschot als trainer voor het nieuwe seizoen. Daar spreekt een hoop ambitie uit en we zijn benieuwd wat er allemaal daar in Velsen gaat gebeuren de komende tijd. Wij willen doorgaan waar we gebleven zijn. Doelstelling van zondag is dan ook afsluiten met een goed resultaat zodat we ons na de winterstop kunnen aansluiten bij de top 5. Dat was ook de doelstelling vooraf, ons eerder veilig spelen dan de andere seizoenen, en kijken waar we dan een rol kunnen gaan spelen. We kunnen lang en breed praten, komende zondag willen we winnen en daar gaan we alles aan doen en hopelijk met uw steun. Kerstmuts op en we maken er een mooie dag van!

  Pupil van de Week
  Guus Hauptmeijer (JO9-1) is deze zondag de Pupil van de Week! Guus (zie foto) heeft er zin in en wij ook! Guus z'n favoriete speler is Petter van Pruijssen dus dat belooft een mooi feestje te worden op de bank. Veel plezier Guus!

  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Velsen: Ik heb Velsen een keer bekeken en zijn dus niet toaal onbekend voor me. Ik hoop een RKAVV te zien zoals in het eerste half uur tegen SJC. Dan gaat het echt goed komen! Ik hoop de mensen dit weekend trouwens 2 keer te zien. De Kerstveiling van komende vrijdag is een geweldig en gezellig evenement. Goed voor de club en het goede doel. Daarna met zijn allen aan de bak tegen Velsen. Ik wens iedereen hele fijne dagen en een goed en gezond 2020!

  RKAVV 2 speelt zondag thuis tegen Quick 2. Dat zijn wedstrijden op zich, maar altijd wel heel leuk en spannend. De jongens van Patrick kunnen terugkijken op een geweldig jaar en bij een overwinning zondag tegen Quick gaan ze in 2020 zeker weer meedoen om de titel! Uiteraard zijn alle leuke dingen zondag ook weer op de club en moeten we er maar gewoon een hele mooie dag van maken! Daarna mag iedereen zijn of haar kerstboom gaan optuigen! Fijne dagen allemaal!

rfwbs-sliderfwbs-slide