• Zondag 17 oktober 14:00u: VOC 1 - RKVV 1

  Aansluiten
  Na de achteraf eenvoudige overwinning op de Zouaven treffen we komende zondag VOC in Rotterdam. De ploeg van trainer Mark Weel staat op de ranglijst met 1 wedstrijd en 1 punt minder in het onderste gedeelte van de ranglijst. Wij kijken eigenlijk met gemengde gevoelens naar de kop van de ranglijst waar we dichterbij hadden moeten staan. Ik wil er geen druk op leggen maar er mogen niet veel punten verspeeld worden als we nog aan iets mee willen gaan doen. Laten we in Rotterdam dus maar een vervolg geven aan de goede wedstrijd tegen de Zouaven.
   
  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen VOC: Ik was heel tevreden over de wedstrijd tegen de Zouaven. Waar we de weken ervoor te gemakkelijk doelpunten weg gaven, gaven we nu niet eens een kans weg. Dat moeten we vast gaan houden en dus ook zondag in Rotterdam. Dat is lekker dichtbij dus ik hoop veel van mijn Leidschendamse vrienden daar tegen te komen!

  Goede actie!
  Komende zondag staat VOC 1 – RKAVV 1 in het teken van Support Casper. Er zal dan geld ingezameld worden voor baanbrekend onderzoek op het gebied van alvleesklierkanker door professor Casper van Eijck van het Erasmus Medisch Center in Rotterdam. De stichting heeft het doel om een innovatieve behandeling van alvleesklierkanker te vinden. Elk jaar krijgen ongeveer 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker; 7% overleeft de ziekte en maar liefst 90% overlijdt binnen het eerste jaar. Kas Dullemans, speler van VOC 1, startte deze actie op toen bij zijn vader deze diagnose werd gesteld.
   
  Laten we dit eens met zijn allen gaan steunen via www.supportcasper-acties.nl/actie/kas-dullemans-2/donateurs
   
  Programma
  Op zaterdag speelt RKAVV onder 23 om 17.00 uur thuis tegen OJC Rosmalen. Na het verlies van vorige week in Uden weer tijd om de punten in Leidschendam te houden. Volgende week is er geen programma. Een week later speelt RKAVV 1 thuis tegen SDO. We houden u op de hoogte.
   
  Adres:
  Complex: Sportpark V.O.C. (Hazelaarweg)
  Hazelaarweg 7, Rotterdam, 3053 PM

rfwbs-sliderfwbs-slide