• Slecht nieuws kreeg RKAVV VR1 captain Claudia van der Hulst in de winterstop. De kraakbeenschade in de knie was te groot om nog door te kunnen voetballen. Met deze diagnose was RKAVV VR1 niet alleen haar captain kwijt op het veld, maar ook iemand die als rasechte RKAVVster immer present was op trainingen, immer present was bij de 3e helft en altijd klaar stond om te helpen met de jeugd en om te zorgen dat dingen op en rondom het elftal werden geregeld.

    Nu blijft Clau natuurlijk betrokken en doet ze nog altijd veel, maar toch is het anders. Van op het veld naar -noodgedwongen- langs de kant van het veld. Iets wat voor iedere rasvoetballer een nachtmerrie is. Clau is inmiddels druk bezig met het vinden van een alternatief en een nieuw 'sportritme' en dat gaat haar steeds beter af.

    We kunnen echter (meer dan) 25 jaar voetbal bij RKAVV niet stilletjes voorbij laten gaan en hebben voor Claudia op 26 mei 2019 een afscheidswedstrijd georganiseerd.

    Dan is 'onze' Claudia nog 1x op het veld te bewonderen in een vriendschappelijke wedstrijd van 2x 25 minuten tussen Claudia's All Stars en RKAVV VR1. Aanvang: 12.00 uur.

    Meer informatie en het programma volgen, maar hierbij alvast een oproep: Kom 26 mei gezellig om 12 uur naar RKAVV om Miss RKAVV nog eenmaal aan te moedigen op het veld!

rfwbs-sliderfwbs-slide