• Zondag 28 november 14:00u: SJC 1 - RKAVV 1

  Weer een mooi affiche
  Na de toch wel mooie derby ( qua wedstrijd ) tegen HBS en de bekerwinst van 4-0 tegen Alphense Boys wacht ons zondag opnieuw een bekende tegenstander. We gaan in Noordwijk op bezoek bij SJC en de opdracht is als je naar de ranglijst kijkt wel duidelijk. Alleen bij winst haken we een beetje aan, en dat moet dan nu ook maar eens echt gaan gebeuren. De ploeg van Maurizio is nu al enkele weken compleet en er is dus meer dan voldoende keuze. (Op de foto links Jubilee Djan en Mike ten Kroode in actie tegen SJC in een vorige editie)

  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen SJC
  Deze periode treffen we de tegenstanders die allemaal willen aansluiten bij Hoogeveen. Dan moet het resultaat nu beter dan de afgelopen weken. We zijn compleet en konden SJC zondag ook bekijken. Een goede degelijke ploeg waar tegen we aan de bak moeten. Helaas nog steeds zonder publiek, want ook SJC is een mooie derby!

  Programma
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 de zeer belangrijke thuis wedstrijd tegen Barendrecht. De laatste resultaten tegen grote clubs ( 2 keer 0-0 ) waren goed maar er moet nu echt gescoord gaan worden! We wensen de mannen van Patrick heel veel succes daarbij! Volgende week vervolgen we met weer een derby tegen TAC’90. Het zit de club niet mee want ook deze wedstrijd zou veel publiek opleveren!

rfwbs-sliderfwbs-slide