• Let op! Verplicht aanmelden op jeugdzaken@rkavv.nl - Op zondag 28 oktober organiseert RKAVV van 12.00 uur tot 14.00 uur de Vrienden- & Vriendinnendag. De Vrienden- & Vriendinnendag is een middag waarop jongens en meiden die al lid zijn een vriendje, vriendinnetje, klasgenootje, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje mogen meenemen naar de vereniging. Het is een middag vol voetbalplezier, bedoeld om nieuwe jongens en meiden én hun ouders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal op onze vereniging. 

  Na afloop van deze leuke training zijn jullie gelijk op tijd om de wedstrijd RKAVV - VC Vlissingen (aanvang 14.30 uur) te bekijken en RKAVV aan te moedigen. 

  Lijkt het jou leuk om samen met een vriendje en/of vriendinnetje een supergezellige middag te hebben, haal dan snel een uitnodiging op in de commissie kamer en geef je op via: jeugdzaken@rkavv.nl

  Vermeld hierbij wie je vriend of vriendin is bij RKAVV,
  Je naam en je geboortedatum (i.v.m. de indeling)
  En of je al voetbalervaring hebt.

  Stuur je mail naar jeugdzaken@rkavv.nl

  Tot zondag de 28e! 

  P.S. Je kunt ook een inschrijfformulier voor je vriend of je vriendin halen in de commissiekamer

  Bovenstaande is een voortvloeisel van het inititief van de KNVB waarmee jongens en meiden worden uitgenodigd. De KNVB noemt het initiatief 'Volg je voeten'. Het is een uitnodiging aan alle jongens en meiden om te ontdekken wat voetbal hen kan brengen. Volg je voeten brengt je elke keer wat anders en nieuws. Voetbal is een verrijking. Het laat de jeugd groeien. Met de bal aan de voet op weg naar een nieuw avontuur. Volg je voeten en ga voetballen! Met deze campagne 'Volg je voeten' ondersteunt de KNVB verenigingen in wervingsactiviteiten en worden ouders op weg geholpen richting de voetbalclubs.

   

rfwbs-sliderfwbs-slide