• Zondag 29 augustus 2021 - 14:00u RKAVV 1 – Purmersteijn 1
   
  Eindelijk!!
  Na bijna tien maanden is het dan toch echt weer zo ver. We mogen eindelijk weer competitie spelen en ook nog eens voor eigen publiek! De laatste wedstrijd was zonder publiek op 11 oktober 2020 thuis tegen de Zouaven. We zijn in een wat interessantere competitie terecht gekomen waardoor we wat vaker ook de uitwedstrijden dichterbij hebben. De wedstrijden uit tegen HBS, Tac, Togb, SJC, Alphense Boys en VOC zijn goed aan te rijden. De tegenstander van zondag hebben we te lang niet gezien om er een oordeel over te geven. We gaan er dus blanco in en zullen proberen onze eigen mensen te vermaken en een leuke zondagmiddag te bezorgen. De ploeg van Maurizio Ceccucci mist alleen Remco Overdevest en Hayden Bergen (foto rechts) en het is dus aan de trainers om de juiste keuzes te gaan maken.
   
  Maurizio Ceccucci over Purmersteijn: Wat kijk ik uit naar aanstaande zondag. Eindelijk! Wat heb ik de echte wedstrijdspanning gemist. De voorbereiding verliep zeker niet vlekkeloos, maar de wedstrijd tegen HBS op ons jubileumtoernooi hebben mij het vertrouwen gegeven dat we mee kunnen gaan doen. Ik hoop jullie zondag allemaal weer op ons complex te zien!

  Voorwedstrijd door Veteranen RKAVV - Veteranen Stompwijk '92
  Om 11:00u trappen de veteranen af met een voorwedstrijd en oefenpot tegen onze gemeentegenoot Stompwijk '92. Gelukkig voor hen hebben we al een Pupil van de Week en hoeft er derhalve niemand van de veteranen met het eerste mee het veld op te lopen om de aftrap te verrichten. We wensen de mannen veel voetbalplezier op veld 1! Zaterdag 3 speelt ook om 11:00u een oefenpot tegen Forum Sport 3 op veld 7.

  Gezelligheid!
  Komende zondag zullen we er alles aan doen om de supersfeer van het jubileumtoernooi van afgelopen weekend te evenaren. Dat zal niet gemakkelijk zijn maar we gaan het wel proberen! Met de muziek van Jan, de loterij met mooie prijzen en voetbal op de mooie tv’s in de kantine wordt het echt weer ouderwets gezellig. Als de drie punten dan ook nog binnen blijven is er verder niet zo veel meer nodig! De supportersvereniging heeft overigens alle minuten van “Raad de minuut” verkocht. Benieuwd wie zondag zijn eerste centen opstrijkt.
   
  Pupil van de Week
  Pupil van de Week is Jordi van Tol uit de JO9-2. Jordi vindt Messi en Feyenoord goed en komt graag bij de Mac, maar heeft geen favoriet in het 1e lopen. Dat gaan we zondag laten veranderen. We wensen hem en zijn familie en vrienden een hele fijne middag toe!
   
  Loterij – 6 loten voor 5 euro, 15 voor 10. Te koop bij de entree.
  Toblerone 4,5 kg t.w.v. 100 euro
  5 x patatje met saus naar keuze
  Motorola Wireless Headphones—Verve Buds 110
  Boek over Noorthey—Vivat! Vivat Noorthey! Auteur Jan Luitzen
  Boek, luxe editie, over de Martien Meiland. Van burgemeesterszoontje tot Kasteelheer.
  Mighty Mug—PREMIUM COFFEE

  Jubileum 100 jaar RKAVV
  Voor dit jubileumjaar hebben we een speciale website opgetuigd:
  www.rkavv-evenementen.nl
  Neem een kijkje en zie wat we dit jaar allemaal organiseren voor de jeugd, voor de senioren en overige leden en oud-leden.
   
  Jubileum Nieuwsbrief
  Je kunt natuurlijk elke week rkavv.nl bezoeken of er jubileumnieuws is maar als je automatisch updates wilt hebben dan kan dat ook via de Jubileum Nieuwsbrief.
  Daarvoor kun je je HIER inschrijven.

rfwbs-sliderfwbs-slide