• Zondag 3 oktober 14:00u: TOGB 1 - RKAVV 1

  Derby
  Na de zeer enerverende, uiterst vermakelijke maar uiteindelijk zeer teleurstellende wedstrijd tegen Hoogeveen is het zondag tijd voor een heuse derby. Tegenstander is de nummer twee uit de competitie TOGB. Bijzonder knap hoe trainer Mark Schuur met zijn jonge ploeg zich staande houdt in de top van de ranglijst. Afgelopen zondag wonnen ze uiteindelijk met wat kunst en vliegwerk bij HBS, maar wonnen wel. Dat is voor ons de les van de eerste vier wedstrijden. Beter dan de tegenstander maar de punten moeten uiteindelijk ook mee naar huis. Het moet vanaf nu echt zakelijker worden met minder tegendoelpunten, en laten we dan hopen dat Yani (foto)  aan de andere kant weer laat zien waar hij toe in staat is! Het is wel geweldig dat een mooie club als TOGB bij ons weer in de competitie zit. De laatste keer was dat in 2011, het seizoen dat wij voor het eerst in het bestaan naar de hoofdklasse promoveerden.
   
  Maurizio Ceccucci over TOGB
  We wilden het seizoen eindelijk weer eens goed beginnen, maar dat is door bepaalde oorzaken nu al anders gelopen. Het wordt tijd daar een draai aan te geven, om te beginnen zondag in Berkel tegen TOGB. Het is knap hoe zij de competitie wel goed begonnen zijn. Aan ons de taak om vanaf nu echt zakelijk te worden. Hoogeveen had hier nooit zo mogen weg komen!
   
  Programma
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 om 17.00 uur uit tegen Forum Sport onder 23. Een mooie derby derhalve in een mooie en sterke competitie. Voor onder 23 weer tijd punten te halen. Na een behoorlijke start van de competitie volgden twee nederlagen. Volgende week vervolgen we met een thuiswedstrijd tegen de Zouaven, maar eerst zondag een resultaat halen in Berkel.
           
  Accommodatie:
  Sportpark Het Hoge Land
  Het Hoge Land 23
  2652 EA BERKEL EN RODENRIJS

rfwbs-sliderfwbs-slide