• Zondag 31 oktober 14:00u: RKAVV 1 - SDO 1

  Lekker thuis!
  Na de teleurstellende 0-0 uit tegen VOC en een vrij weekend volgt nu de thuiswedstrijd tegen het lager geplaatste SDO.  Makkelijk gaat het zeker niet worden, ook al moet er simpelweg gewonnen worden om de aansluiting nu eens een keer wel te gaan vinden. De ziekenboeg van Maurizio Ceccucci is wel wat leger aan het worden en het zou al heel wat zijn als we eens in de ideale opstelling zouden kunnen spelen (en dan liefst enkele weken!).  De schorsing van vier wedstrijden van Justin van Rijswijk (foto) is terecht geseponeerd en hij is dus ook hij speelgerechtigd.  
   
  Komende zondag is Luuk Witteveen uit de JO9-1 de pupil van de week. Hij heeft geluk dat de schorsing van Justin weg is, want dat is nou net zijn favoriete speler! Wij wensen de 8 jarige linkermiddenvelder heel veel plezier en hopen dat hij het geluk van de 3 punten gaat brengen!
   
  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen SDO:  We hebben vaak onze mond vol van prijzen en titels halen. Dan zullen we komende zondag weer moeten beginnen mee te doen wat daarbij hoort: winnen! Twee weken terug lukte dat wellicht door de onterechte rode kaart niet, maar het moet gewoon beter! Laten we nu eens echt gaan beginnen, met hopelijk meer publiek, want we spelen best aantrekkelijk voetbal!
   
  Programma
  Komende zondag spelen naast het 1e ook het 2e, 3e, 4e en de veteranen thuis. Dat is in ieder geval een stuk gezelliger dan de laatste thuiswedstrijd. DJ Jan zal voor de muziek zorgen en bij de (gratis) entree kunt u het programmaboekje met lotnummers kopen voor de loterij!
   
  Op zaterdag speelt RKAVV onder 23 om 17.00 uur thuis tegen Forum Sport. Na het verlies van twee  weken terug tegen OJC is het weer tijd om de punten in Leidschendam te houden. Volgende week de verre en lastige uitwedstrijd tegen Be Quick in Haren. We houden u op de hoogte!

  7x7 Recreantenvoetbal
  Van 11 tot 12:30u gaan we een potje ballen op veldje 10

rfwbs-sliderfwbs-slide