• Lastige verre wedstrijd
  Na een toch teleurstellende seizoenstart reist de ploeg van Maurizio Ceccucci komende zondag richting Emmen om zich te revancheren. Emmen speelde afgelopen zondag uit bij HBS en verloor met 3-0. Vorig seizoen was het ook de 2e wedstrijd van de competitie maar toen konden we niet spelen door teveel besmettingen bij Emmen.  Hopelijk beseft de ploeg wat er nodig is om in Emmen de punten te kunnen pakken! Trainer Maurizio Ceccucci mist alleen Remco Overdevest en heeft dus meer dan genoeg keuze dit weekend.
   
  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Emmen: De wedstrijd tegen Purmersteijn heeft me nog een paar dagen achtervolgd. Als we de fouten eruit halen, gaan we nog meer dan genoeg punten halen dit seizoen. De knop is nu om en we moeten ons gaan voorbereiden op een lastige uitwedstrijd. Emmen heeft vorige week verloren, maar is volgens hun trainer klaar voor de hoofdklasse. Ik verwacht een fysieke strijd, maar ook een op revanche belust RKAVV!
   
  Programma
  Onder 23 speelt komende zaterdag om 11.30 uur uit tegen Barendrecht onder 23. Zij beginnen dus nu ook aan de competitie tegen deze zeer zware tegenstander. Volgende week vervolgt RKAVV 1 met een thuiswedstrijd tegen Velsen. Voor de echte RKAVV supporter het adres van vv Emmen:
   
  Ullevi 14
  7825 SE Emmen
   
  Mochten er mensen met de spelersbus mee willen dan graag een belletje naar Jonas Bloemen.

rfwbs-sliderfwbs-slide