• Be Quick 1887
  Na de krappe overwinning op SDO van afgelopen zondag maakt de ploeg van Maurizio Ceccucci zich op voor de verste uitwedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is Be Quick 1887 uit Haren (bij Groningen) dus is het zaak daar een resultaat te halen alvorens de verre terug reis te beginnen.
  Dat zal niet gemakkelijk zijn tegen de nummer 2 op dit moment. Drie jaar geleden kwamen we ze voor het laatst tegen en toen eindigde de wedstrijd in Haren in 0-0. De laatste 3 wedstrijden incasseerden we precies 0 tegendoelpunten en daar zijn we van plan mee door te gaan. Alleen Yani Bouras is voor zondag onzeker en dus hebben de trainers keuzes genoeg om de aparte speelstijl van de Groningers tegemoet te treden.
   
  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Be Quick:
  We bereiden ons voor op een lastige wedstrijd in Haren. We hebben een beeld van hun speelstijl en daar zijn we mee aan de slag gegaan deze week. Het zou mooi zijn als we onze positieve reeks nu door kunnen gaan trekken!
   
  Programma
  RKAVV onder 23 speelt zaterdag om 17.00 uur de lastige uitwedstrijd tegen Quick in Den Haag. Doordat de 1e groep weer fitter is zal ook Patrick weer meer mogelijkheden hebben, en dat is nodig! De competitie eindigt in december en het is zaak dan aan de goede kant van de streep te staan. Volgende week vervolgen we met een uitwedstrijd tegen Alphense Boys. Deze ploeg treffen we overigens ook in de KNVB beker, maar dan thuis. De datum van de bekerwedstrijd zal in onderling overleg worden vastgesteld. Wordt dus vervolgd!
    
  Sportpark Stadion Esserberg
  Rijksstraatweg 14 9752AD
  HAREN GN

rfwbs-sliderfwbs-slide