• Na een wisselende voorbereiding start ons 1e elftal komende zondag direct met de verste uitwedstrijd van het seizoen. Meer dan 500 kilometer zullen de mannen van hoofdtrainer Maurizio Ceccucci ( start aan zijn 3e seizoen bij RKAVV) en Jan de Jong  in de bus gaan vertoeven.
  Het zou mooi zijn het seizoen goed te gaan starten, want de doelstelling is toch wel om veel eerder veilig te zijn, en dan wellicht stiekem omhoog  te kunnen kijken! In de voorbereiding hebben we door omstandigheid echter niet 1 keer met de sterkste opstelling kunnen starten. Dat moet ook snel gaan veranderen! Als we compleet zijn lijken we er zeker op vooruit te zijn gegaan! De trouwe supporter zal nog een week moeten wachten om de mannen aan het werk te zien thuis tegen Hollandia. Wij zullen u via de social media komende zondag live op de hoogte houden van het verloop daar in Haren. We hebben er ongelooflijk veel zin in en hopen u het komend seizoen veel langs de lijn te treffen! Volgende week spelen we de eerste thuiswedstrijd om 14.30 uur tegen Hollandia uit Hoorn.

  Voor de echte harde kern hier het adres van Be Quick:
  Adres: Rijksstraatweg 16, 9752 AB Haren

  MOVE. steunt RKAVV!
  Donderdagavond 22 augustus werd in het Holland Casino in Scheveningen de selectie van RKAVV gepresenteerd. Westvliet was erbij! Maurizio was zeer blij verrast met het cadeau wat de RKAVV van Westvliet mocht ontvangen: een waardebon t.w.v. €500 om te komen trainen in MOVE. Topsporttraining komt zo binnen handbereik voor iedereen die graag op topsport niveau wil kunnen trainen, maar eerder de middelen niet had. Met MOVE. kan Westvliet die wens ondersteunen!
  MOVE. staat voor trainingen die worden gegeven door sportspecialisten met gebruik van het beste materiaal gericht op het behalen van echte resultaten.
  TRAIN LIKE AN ATHLETE is het motto. Normaal gesproken is deze manier van trainen alleen voorbehouden aan topsporters, maar nu is het toegankelijk voor iedereen!

  Sportsignaal radio komt zondag verslag doen van de wedstrijd : Be Quick 1887 - RKAVV
  Hans Slootmaker is de verslaggever

  Sportsignaal radio is te beluisteren op 92.0 Den Haag FM en de studio uitzending is live te zien en te horen op Ziggo kanaal 40 (Den Haag TV). Daarnaast kan men ook afstemmen op DAB+ kanaal D.
  Wij zijn ook online te beluisteren op de website www.denhaagfm.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide