• Na het nipte verlies van afgelopen zondag hebben de mannen van Maurizio en Jan wat goed te maken. Dat moet gebeuren tegen het fysieke Silvolde.


  De huidige nummer 2 van de competitie speelde afgelopen zondag gelijk tegen Alphense Boys. Willen zij nog in de buurt van SJC blijven zullen ze alleen tevreden mogen zijn met de volle buit. RKAVV zal de komende 2 thuiswedstrijden moeten proberen aansluiting naar boven toe te vinden. Riemer Bovet is er gelukkig weer bij en dat maakt het voor de trainers weer wat makkelijker.

  Pupil vd week is de 8 jarige Luuk van Leeuwen. Wij wensen Luuk en zijn familie en vrienden heel veel plezier toe! Wij hopen dat Luuk ons super veel geluk brengt! De JO8-1 is in de rust voor de shoot/out bokaal! Kom naar de club en help de mannen op weg naar de volgende 3 punten!

  Winnen
  RKAVV 2 moet ook punten gaan pakken tegen DOSR 2. Een belangrijke wedstrijd om even onderin weg te komen. Laten we er zondag met zijn allen weer een mooie dag van maken. Aan de supportersvereniging en DJ Jan zal het zeker niet liggen!

  Volgende week vervolgen we thuis tegen Alphense Boys. Dat is tenminste een beetje een derby!

  Sportsignaal radio Den Haag FM doet a.s. zondag verslag van de wedstrijd RKAVV - Silvolde. Hans Slootmaker is de verslaggever
  Sportsignaal radio is te beluisteren op 92.0 Den Haag FM en de studio uitzending is live te beluisteren op Ziggo kanaal 40 (Den Haag TV). Daarnaast kan men ook afstemmen op DAB+ kanaal D. Wij zijn ook online te beluisteren op de website www.denhaagfm.nl  

   

rfwbs-sliderfwbs-slide