• En nu doortrekken!
  Eindelijk was het dan weer zover afgelopen zondag. Na een paar weken van ongelukkige nederlagen, was Leonidas het slachtoffer van de dadendrang van de mannen van Maurizio en Jan. Zeker in het 2e gedeelte tegen Nuenen had er al meer uitgehaald moeten worden, maar afgelopen zondag werd dan eindelijk weer een dik verdiende driepunter uit het vuur gesleept. Nu is het zaak om dit komende zondag tegen nieuwkomer Unitas uit Gorinchem door te trekken. Unitas is de competitie verrassend goed begonnen, al werd afgelopen week toch thuis verloren van UDI´19. Hopelijk kunnen we komende zondag, met het mooie weer dat wordt verwacht, er een geweldige dag van maken. De Tifosi Tribune zal hopelijk ook weer vol staan. De spelers gaven na Nuenen aan dat het enthousiasme vanaf de Tifosi Tribune hen echt stimuleerde, helaas toen nog niet met het gewenste resultaat!

  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Unitas: "Ik was afgelopen zondag echt trots op die gasten. Na een paar moeilijke weken, met niet altijd het verdiende resultaat, werd een aansprekende tegenstander keihard aan de kant gezet! Ik hoop echt dat we dit komende zondag nu ook voor onze eigen mensen gaan doen. Ik wil nadrukkelijk benoemen (ook namens de groep!) dat we enorm waardeerden wat er de avondwedstrijd tegen Nuenen allemaal gebeurde! Ik hoop dat het nu weer zo gaat en dat we alle vrijwilligers kunnen belonen met een goed resultaat, want dat verdienen ze!"

  Pupil van de Week
  Lieke Verbaan is zondag de Pupil van de Week en wij hopen dat zij, met haar familie en vrienden, een geweldige dag zal beleven!

  RKAVV 2
  Zondag om 11:30 uur speelt het 2e elftal van Patrick eerst nog tegen Foreholte. Het 2e is met 7 uit 3 goed begonnen en het is nu zaak zo lang mogelijk bovenin mee te blijven doen!

  Shoot-Out bokaal
  Tegen Unitas is de JO10-4 in de rust aan de beurt voor de Shoot-Out bokaal. De Tifosi en DJ Jan zullen weer voor een mooie sfeer rondom de wedstrijd zorgendus we hopen op een goed gevulde Tifosi Tribune!

  Scorebord journalistiek
  We zijn verheugd te kunnen melden dat de verlichting van het scorebord is vervangen. De rode lampen schijnen weer als vanouds!

  7x7 Recreantenvoetbal
  Ook vandaag is er weer 7x7 recreantenvoetbal! Alle volwassen zijn welkom op veldje 10. Tijd: van 11:00u tot 12:30u.

  Raad een Minuut
  Heb jij al een minuut? Meld je bij de Tifosi Tribune en zij helpen je verder.

  Man of the Match
  Bij winst of gelijk spel kan er gestemd worden. Download thuis alvast de app MENTIMETER.  De code voor zondag staat in het programmaboekje.

  Programmaboekje met loterij
  We hebben weer 12 mooie prijzen in de loterij en dus wordt er weer een hoop gedaan om er een super zondag van te maken! Vandaag hebben we een primeur met het boek "Haagse trainers" met als titel "Van Wetzel en Moen tot Grünholz en Blok". Dit boek komt a.s. vrijdag uit en wij hebben twee exemplaren in de loterij! In dit boek staan interviews met Haagse trainers waaronder onze eigen Maurizio en Jan maar ook Frank Dobbe, Bas Steffens, Edmund Vriesde en Theo Cremers.
  Verder hebben we 6 keer een fles witte wijn, Chardonnay Terra Pura Reserva uit Chili uit het JUMBO wijnarrangement (alleen voor 18 jaar of ouder en ID verplicht), 2 keer een JUMBO-kadokaart twv 10 euro, de Beltona straatvoetbal, wederom de populaire JBL speaker Clip 2 en last but not least: twee tickets voor de wedstrijd ADO-NAC op zaterdag 27 oktober met P1 parkeerkaart.
  Uitslag 17:00u, loten te koop tot 16:45u. De evt. niet opgehaalde prijzen/lotnummers komen maandag op rkavv.nl te staan.

  Zondag 28 oktober Vrienden en Vriendinnendag
  Op 28 oktober spelen we thuis tegen Vlissingen. Voorafgaand aan de wedstrijd is er bij RKAVV de Vrienden en Vriendinnendag. Dit is een initiatief van de KNVB om meer kinderen aan het sporten te krijgen. Ieder jeugdlid van RKAVV mag een vriendje, vriendinnetje, buurjongen, buurmeisje, neefje of nichtje meenemen om van 12:00 uur tot 14:00 uur kennis te komen maken met voetbal. Ook ouders zijn van harte welkom om eens te kijken hoe het er aan toe gaat op onze club. Aansluitend is een ieder welkom om de hoofdklassewedstrijd RKAVV-Vlissingen mee te beleven.

  Zondag 21 oktober
  Volgende week vervolgen we tegen Groene Ster van Nathan Rutjes, maar daar zult u een stukje voor moeten rijden. Eerst komende zondag, op eigen veld, doortrekken voor een top resultaat!

rfwbs-sliderfwbs-slide