• We willen weer meedoen!

  Na de 3e afgelasting door Corona bij de tegenpartij zijn we er helemaal klaar mee! Na 4 weken lopen we al 3 wedstrijden achter en echt dat was niet nodig geweest!  Zeker de manier waarop blijkbaar wordt omgegaan met “Corona afzeggen”. We moesten het via social media en de pers horen en het betreffende weekend speelt heel Alcides gewoon competitie! In deze tijd van sancties en boetes lijkt het niet meer dan normaal dat de KNVB hier echt tegen op gaat treden. Wij gaan ons er vanaf nu ook zeer strak in opstellen. Onzinnig wat over zondag te roepen. Laten we hopen dat we nu wel gaan spelen. RKZVC is voor ons onbekend en we gaan ervan uit dat onze mannen het (kunst) gras opeten als ze eindelijk weer mogen. Want ook zij waren boos en ontstemd over de manier waarop clubs om gaan met deze aparte periode.
   
  Maurizio Ceccucci over RKZVC: Na de 3e afzegging ontploften we volledig. Op deze manier gaan we dit seizoen niet afmaken. We zijn ons toch maar weer gaan voorbereiden op RKZVC maar we vrezen het ergste. We hebben ze gezien tegen TAC en daar gaan we ons plan voor bedenken.
   
  Onder 23 en het nieuwe 2e
  Het onder 23 elftal van Patrick speelde gelijk tegen UNA en mag zaterdag om 17.00 uur bij de koploper Quick aantreden. Succes mannen! Het 2e won de eerste 2 wedstrijden en gaat zondag om 11.00 uur tegen HVV 2 proberen hier een vervolg aan te geven. Het zou mooi zijn als ze dit kunnen vasthouden!

  Volgende week vervolgt het eerste thuis tegen de Zouaven.

  De live-uitzending begin om 13:45u

rfwbs-sliderfwbs-slide