• Zondag 14:00u: Voorbeschouwing HBS 1 - RKAVV 1

  De derby, steun RKAVV 1 bij HBS!

  Na het gelijke spel tegen Poortugaal is het komend weekend, op zondag (!), weer tijd voor de echte derby tussen HBS en RKAVV. Het thuisduel in november ging 3 minuten in blessure tijd verloren met 0-1. En mede door dat soort momenten staan we nu op een lastige positie op de ranglijst.

  Afgelopen weekend wonnen maar liefst 3 van de onderste ploegen hun wedstrijden en alles is daardoor wel heel dicht bij elkaar gekomen. De opdracht is simpel maar er is wat nodig om dat resultaat te halen. Al moet gezegd worden dat de intensiteit van de ploeg de laatste weken veel vertrouwen geeft op een goede afloop! Wat de ploeg wel nog meer kan gebruiken is steun vanuit de club! Komende zondag zal HBS gesteund worden door een groot gedeelte van hun eigen jeugd. Hoeveel jeugdelftallen krijgen wij op de been om zondag in Den Haag achter RKAVV 1 te komen staan?

  Programma

  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 om 16.00 uur de lastige uitwedstrijd tegen Quick onder 23-1. We wensen de mannen van Majid veel succes! RKAVV onder 19-1 speelt om 14.30 uur uit tegen VELO onder 19-1. Na het “vrije“ weekend moet de draad weer opgepakt worden en is een overwinning nodig om bovenin te blijven meedraaien. Volgende week vervolgen we met de thuiswedstrijd tegen ’s Gravenzande!

  Adres:

  HBS Sportpark
  Daal en Bergselaan 1B
  2565 AB Den Haag
   
  OPROEP VOOR ALLE JEUGDTEAMS: KOM ZONDAG NAAR HBS IN JE RKAVV SHIRT OM HET 1E TE STEUNEN!

rfwbs-sliderfwbs-slide